en stille forbliven ved sit…

“..Der findes noget utilgængeligt i menneskets indre, som aldrig erkender sig besejret, selv ikke i de mest slaaende tilfælde af selvopgivelse og fuldstændig mislykkethed i livet. Det er mindst af alt noget “heroisk”, men tværtimod en meget naturlig og enkel foreteelse og derfor saa umærkelig og svær at skelne, bare som et indre aandedræt, en stille forbliven ved sit, en hemmelig fred med sig selv, der ikke kan rokkes af nogen…”

Hagar Olsson, Jeg Lever

 

Jeg rejser. Spiller. Møder. Mærker. Længes. Rejser igen. Elsker min bil. Hader min bil. Fortæller. Tror. Tvivler. En stille forbliven ved mit. Alt er i tusind stykker. Alt er åbent som forårets forventningsfulde blade. Ånder på livet løs. For det er livet. Det er det jo…!? Livet… i sin stille forbliven ved sit.